Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης

To 1994 στην Γερμανία δημιουργείται το δίκτυο ανεξάρτητων επισκευαστών AUTOFIT με σκοπό την παροχή υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης υψηλών προδιαγραφών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων.

Έπειτα από 20 χρόνια διεθνούς ανάπτυξης, το δίκτυο AUTOFIT αριθμεί περισσότερους από 2.000 συνεργάτες σε 14 χώρες αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επισκευαστών αυτοκινήτων στην ΕΕ.

Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για αυτοκίνητα έως 3,5 τόνων, όλων των κατασκευαστών. Η επισκευή και συντήρηση των αυτοκινήτων πραγματοποιείται πάντοτε με βάση τις επίσημες προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές.

Στο δίκτυο AUTOFIT, εξειδικευμένοι τεχνικοί τοποθετούν πιστοποιημένα ανταλλακτικά χρησιμοποιώντας εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Οι τεχνικοί μας εκπαιδεύονται διαρκώς για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που έχουν τα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων.

Οι βασικές αρχές AUTOFIT είναι η εξειδίκευση στην επισκευή οχημάτων, η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και το πνεύμα εμπιστοσύνης που θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε επαφή μαζί τους.

Τα συνεργεία AUTOFIT ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό γιατί προσφέρουν :

•  αξιοπιστία και εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά
•  αφοσίωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών
•  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
•  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

ποιοι_ειμαστε_τελικο1
ποιοι_ειμαστε_τελικο

Βρείτε το πλησιέστερο επίσημο συνεργείο AUTOFIT

Πληκτρολογήστε την περιοχή ή τον ταχυδρομικό κώδικα που ψάχνετε και επιλέξτε από την λίστα.

Newsletter